dilluns, 14 de maig del 2018

La Conselleria d'Habitatge no interposarà recurs contra la decisió del TSJ d'anul·lar el Pla d'Alcoinnova

En una nota de premsa emesa aquest dilluns, la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha informat de la seua decisió de no interposar recurs de casació davant del Tribunal Suprem contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia valencià que va declarar nul el Pla de l'Actuació Territorial Estratègica (ATE) Alcoinnova.



Com ja vam informar, el Tribunal valencià va estimar el recurs presentat per Salvem l'Aqüífer del Molinar i la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció, atesa la importància de les afeccions ambientals en l'àrea d'amortiment d'impactes del Parc Natural de la Font Roja i en la Xarxa Natura 2000, l'incorrecte estudi d'alternatives d'ubicació presentat per l'empresa, l'alteració paisatgística, etc.


Ara, en el seu comunicat, la Conselleria acata els arguments de la sentència i es desmarca de la vergonyosa tramitació duta a terme per l'anterior Govern valencià, amb una Conselleria de Territori dirigida per Isabel Bonig.

La notícia ampliada en el diari Información de 15/05/2018


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

De moment, no hi haurà moderació de comentaris en aquest blog, per la qual cosa apareixeran publicats de forma instantània. Apel·lem a la vostra responsabilitat perquè no siguen difamatoris, ni racistes, ni obscens o ofensius, ni que puguen vulnerar drets fonamentals i llibertats públiques o que atempten contra el dret al honor.