dissabte, 18 de març del 2017

Tens ja la teua entrada per a "La Luna de García Lorca"?

DIVENDRES 31 DE MARÇ DE 2017, 21 h
   Teatre Principal
 (c/Sant Tomás, 5 - Alcoi)



Recital liricopoètic solidari "La Luna de García Lorca"
a benefici de la campanya en defensa de l'aigua que porta avant Salvem l'Aqüífer del Molinar, organitzat per Vocemmus sota la direcció artística de Jovita Gómez Couto.

Cançons sobre textos de Federico García Lorca, compostes pel mestre Miquel Ortega i interpretades per la soprano Ascensión Padilla i el poeta José Luis Rico, acompanyats del pianista Shlomo Rodríguez i de les il·lustracions d'Alissia.

Convé que aneu reservant o comprant ja les vostres entrades
(preu: 8 euros):

- per Instant Ticket

- en les oficines del Teatre Principal (de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 18 h
 
- reserva en el telèfon 965 541 449

Si no pots assistir i vols col·laborar, pots comprar la teua entrada de fila zero.




INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ "LA LUNA DE ALISSIA"

En acabar el recital, l'autora María Penalva (Alissia) ens convida a un vi d'honor mentre gaudim d'una selecció de les il·lustracions projectades al recital liricopoètic de "La Luna de García Lorca", junt a part de la seua obra gràfica. Això també serà el divendres 31 de març, a les 22.30 h, al Pub l'Escenari (plaça de la Concòrdia, 2). El 10% de la venda de l'obra serà a benefici de la campanya en defensa de l'aigua que porta avant Salvem l'Aqüífer del Molinar.



Descarrega't el cartell del recital i l'exposició





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

De moment, no hi haurà moderació de comentaris en aquest blog, per la qual cosa apareixeran publicats de forma instantània. Apel·lem a la vostra responsabilitat perquè no siguen difamatoris, ni racistes, ni obscens o ofensius, ni que puguen vulnerar drets fonamentals i llibertats públiques o que atempten contra el dret al honor.