dissabte, 18 de març del 2017

Entrevista en la televisió comarcal tvA sobre la sentència del TSJ que considera insuficientment protegits els terrenys de la Canal

La televisió comarcal tvA ha entrevistat la nostra companya Júlia Moltó perquè explique el contingut de la sentència del Tribunal Superior de Justícia valencià sobre les normes de gestió de la Xarxa Natura 2000 i la relació que pot tindre amb els recursos presentats contra la ubicació del projecte de La Española, Alcoinnova, en la partida de la Canal.

Recordem, una volta més, que la ubicació pretesa per La Española suposa una amenaça molt greu per al aqüífer del Molinar, que posa en perill la seguretat de l'aigua que bevem (que, no oblidem, també és l'aigua que necessiten moltes empreses d'Alcoi, de les quals depenen molts llocs de treball).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

De moment, no hi haurà moderació de comentaris en aquest blog, per la qual cosa apareixeran publicats de forma instantània. Apel·lem a la vostra responsabilitat perquè no siguen difamatoris, ni racistes, ni obscens o ofensius, ni que puguen vulnerar drets fonamentals i llibertats públiques o que atempten contra el dret al honor.