diumenge, 8 de maig de 2016

Excursió per la Senda de les Clapisses
Dins del conjunt d'activitats organitzades amb el lema "La Canal: conèixer per a protegir", avui diumenge 8 de maig de 2016, hem realitzat una xicoteta excursió per la Senda de les Clapisses, que partint des dels paellers de Sant Antoni, ens ha portat per la solana del Carrascal de la Font Roja, vorejant la Canal en direcció a Ibi.

Ens ha acompanyat Enric Moltó, doctor en geografia per la Universitat d'Alacant, qui ens ha fet una didàctica explicació de les característiques geològiques i climàtiques de la Canal, que ajuden a comprendre el seu funcionament geològic.

Us deixem un mapa de la ruta realitzada (si algú vol conèixer la ruta completa fins a Ibi, li deixem aquest enllaç).Powered by Wikiloc
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

De moment, no hi haurà moderació de comentaris en aquest blog, per la qual cosa apareixeran publicats de forma instantània. Apel·lem a la vostra responsabilitat perquè no siguen difamatoris, ni racistes, ni obscens o ofensius, ni que puguen vulnerar drets fonamentals i llibertats públiques o que atempten contra el dret al honor.