dimecres, 6 de maig del 2015

NOVA ACTIVITAT: lectura dramatitzada de l'obra "Un enemic del poble"


 
 
El dissabte 9 de maig, a les 7 de la vesprada, tindrà lloc al Teatre Principal d'Alcoi una lectura dramatitzada de l'obra teatral de Henrik Ibsen "Un enemic del poble",amb la col·laboració de la companyia de teatre La Dependent i la participació dels actors Juli Mira, Carlos Ilario, Neus Agulló, Juli Cantó, Pep Sellés, Joan Gadea, Andrés Dénia, Pepa Miralles, Ximo Lloréns i Rosanna Espinós
 
Un enemic el poble, és un drama modern, no sols perquè el seu autor Henrik Ibsen és considerat arreu del món com el creador d'aquesta nova concepció del teatre als segles XIX i XX, sinó perquè tot allò que es diu en aquesta peça teatral, escrita l'any 1882, és malauradament de rabiosa actualitat.
 
“Un enemic del poble” és un exemple de crítica social que suporta perfectament el pas del temps. S'hi tracten qüestions profundament actuals com poden ser els interessos polítics i econòmics, la cerca de la veritat i l’existència d’una premsa corrompuda que no actua com a element de denúncia social.
 
L'entrada és gratuïta i lliure fins completar l'aforament de la sala.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

De moment, no hi haurà moderació de comentaris en aquest blog, per la qual cosa apareixeran publicats de forma instantània. Apel·lem a la vostra responsabilitat perquè no siguen difamatoris, ni racistes, ni obscens o ofensius, ni que puguen vulnerar drets fonamentals i llibertats públiques o que atempten contra el dret al honor.