dijous, 14 de novembre del 2013

Tercera al·legació: sobre el valor ambiental del sòl


3. La zona escollida per a l'actuació és un espai ambientalment valuós, classificat com a sòl no urbanitzable protegit i que es troba íntegrament dins de l'àrea d'amortiment d'impactes del Parc Natural de la Font Roja; també forma part de la Xarxa Europea Natura 2000 (per ser Lloc d'Importància Comunitària i Zona d'Especial Protecció de les Aus). Les àrees agrícoles de secà que envolten els espais naturals són imprescindibles per al seu equilibri ecològic atés que l'ecosistema mediterrani és, sobretot, un sistema agroforestal, en el qual les espècies forestals depenen dels enclavaments agrícoles per a la seua conservació. Així ho han posat de manifest nombrosos informes emesos per la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient (i les conselleries precedents).
Recordeu que el model està disponible, tant en valencià com en castellà, perquè qualsevol el puga descarregar, completar, imprimir i signar. Es pot remetre directament a Consellería o portar-lo signat a la seu del Club d'Amics de la UNESCO, de dilluns a divendres, en horari de 20,00 a 22,00 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

De moment, no hi haurà moderació de comentaris en aquest blog, per la qual cosa apareixeran publicats de forma instantània. Apel·lem a la vostra responsabilitat perquè no siguen difamatoris, ni racistes, ni obscens o ofensius, ni que puguen vulnerar drets fonamentals i llibertats públiques o que atempten contra el dret al honor.