diumenge, 17 de novembre del 2013

Quarta al·legació: sobre les alternatives


4. No hi ha cap necessitat de posar en perill l'aigua d'Alcoi i sacrificar un espai ambientalment tan valuós com la Canal quan hi ha moltes alternatives per a traslladar les indústries de "La Española" tant al terme d'Alcoi com a la comarca (per exemple, el sòl urbanitzable SUP-3 Riquer, a Alcoi, la partida de Pagos, també a Alcoi, el polígon mancomunat de l'Alcoià-Comtat al terme de Muro, etc., etc.).

L'estudi d'alternatives presentat per l'empresa no té cap rigor, ja que es basa en criteris i indicadors totalment arbitraris i contradictoris, dirigits únicament a rebutjar qualsevol ubicació que no es trobe en els terrenys que els propietaris de l'empresa tenen a la Canal. Amb un estudi d'alternatives mínimament seriós i objectiu s'hauria descartat l'opció de la Canal.
Recordeu que el model està disponible, tant en valencià com en castellà, perquè qualsevol el puga descarregar, completar, imprimir i signar. Es pot remetre directament a Consellería o portar-lo signat a la seu del Club d'Amics de la UNESCO, de dilluns a divendres, en horari de 20,00 a 22,00 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

De moment, no hi haurà moderació de comentaris en aquest blog, per la qual cosa apareixeran publicats de forma instantània. Apel·lem a la vostra responsabilitat perquè no siguen difamatoris, ni racistes, ni obscens o ofensius, ni que puguen vulnerar drets fonamentals i llibertats públiques o que atempten contra el dret al honor.