dilluns, 18 de novembre del 2013

Cinquena al·legació: conclusions


5. Per a garantir que el projecte de "La Española" puga dur-se a terme cal que la ubicació elegida siga viable. Si realment es vol que Alcoinnova siga una realitat, cal descartar al més prompte possible la partida de la Canal i elegir un emplaçament alternatiu que no tinga els problemes ambientals i urbanístics —i, per tant, jurídics— que presenta la proposta inicial.

No hem d'oblidar que ja han sigut moltes les iniciatives de creació de sòl industrial a la Canal (polígon industrial, parc tecnològic, parc científic…), sovint amb els mateixos plantejaments d'innovació, que no han pogut materialitzar-se a causa de les dificultats existents. De fet, l'obcecació amb la partida de la Canal és la que ha bloquejat durant més de quinze anys les solucions als problemes de sòl industrial d'Alcoi i ha dilapidat inútilment el temps.
Recordeu que el model està disponible, tant en valencià com en castellà, perquè qualsevol el puga descarregar, completar, imprimir i signar. Es pot remetre directament a Consellería o portar-lo signat a la seu del Club d'Amics de la UNESCO, de dilluns a divendres, en horari de 20,00 a 22,00 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

De moment, no hi haurà moderació de comentaris en aquest blog, per la qual cosa apareixeran publicats de forma instantània. Apel·lem a la vostra responsabilitat perquè no siguen difamatoris, ni racistes, ni obscens o ofensius, ni que puguen vulnerar drets fonamentals i llibertats públiques o que atempten contra el dret al honor.