dimecres, 16 d’octubre del 2013

Estem en període d'al·legacions!


En el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana del passat 2 d'octubre es va publicar la Resolució de 18 de setembre de 2013, de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, per la qual se sotmet a participació pública la versió preliminar de l’actuació territorial estratègica Alcoinnova, projecte indus-
trial i tecnològic, al municipi d’Alcoi.

S'inicia un període de 45 dies durant els quals es podrà examinar la documentació exposada al públic i formular al·legacions. Els documents estan en la pàgina de la Consellería (encara que deixe l'enllaç a la versió en idioma castellà, ja que la versió en valencià provoca errors en la descàrrega d'algun document).

Hem posat aquesta documentació en la nostra web a la disposició de qualsevol que la vulga consultar i/o descarregar. Es tracta dels següents documents:

1º) Versió preliminar del Projecte Industrial i Tecnològic Alcoinnova en el terme municipal d'Alcoi (191 pàgines).
2º) Informe de sostenibilitat econòmica (41 pàgines).
3º) Informe de sostenibilitat ambiental (1011 pàgines).
4º) Estudi preliminar d'integració paisatgística (154 pàgines).

Estem treballant en la redacció d'un escrit d'al·legacions que serà difós tan aviat ens siga possible, però qualsevol observació, ajuda o suggeriment serà ben rebuda..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

De moment, no hi haurà moderació de comentaris en aquest blog, per la qual cosa apareixeran publicats de forma instantània. Apel·lem a la vostra responsabilitat perquè no siguen difamatoris, ni racistes, ni obscens o ofensius, ni que puguen vulnerar drets fonamentals i llibertats públiques o que atempten contra el dret al honor.