dimarts, 26 de març del 2013

Signa aquesta petició



"La protesta ciutadana contra la construcció d'un polígon industrial a la Canal comença a materialitzar-se. Ara fa unes setmanes, com ja anunciàvem a ARAMULTIMÈDIA, es va reactivar l'activitat de la plataforma 'Salvem l'Aqüífer del Molinar', i fa unes hores precisament s'ha iniciat unarecollida de signatures electròniques per impedir que es desenvolupe l'Actuació Territorial Estratègicaque va anunciar el president Alberto Fabra per la Canal".

El Pla d'Actuació Territorial Estratègica de La Canal és contrari als 4 informes realitzats per Alcoi i que determinen la negativitat d'ubicar una empresa agroalimentària a La Canal per l'alt risc de contaminació que patiria l'aqüifer del Molinar, del que s'abasteix tota la ciutat. Les empreses agroalimentàries, com La Española, no poden garantir el vessaments mínims necessaris per a una zona amb un gran valor ecològic i de la que depen la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes. És per això que demanem la nul·litat d'aquest Pla d'Actuació sobre un territori que pertany a totes i tots els alcoians i alcoianes.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

De moment, no hi haurà moderació de comentaris en aquest blog, per la qual cosa apareixeran publicats de forma instantània. Apel·lem a la vostra responsabilitat perquè no siguen difamatoris, ni racistes, ni obscens o ofensius, ni que puguen vulnerar drets fonamentals i llibertats públiques o que atempten contra el dret al honor.